top of page

Samen met Sirris zoeken naar een ecologisch bindmiddel om kurkkorrels te verlijmen

Om nieuwe producten te maken uit gerecycleerde kurk, zijn we op zoek naar een ecologisch alternatief voor de klassieke lijm als bindmiddel. Eens we dit gevonden hebben, kunnen we nieuwe producten ontwikkelen die na gebruik opnieuw kunnen worden gerecycleerd en zo de terug in de cyclys van Co-Cork kunnen terechtkomen.

Sirris biedt bedrijven ondersteuning om technologische innovaties uit te werken, te testen en effectief door te voeren. In samenwerking met team van experts en met behulp van hightech infrastructuur kunnen we zo alle mogelijkheden van nieuwe technologieën uitgebreid verkennen. Sirris zal ons bijstaan om de juiste technologische keuzes te maken die wij kunnen vertalen in innovatieve processen voor het ontwikkelen van vermarktbare producten uit gerecyleerde kurk.

Nu al benieuwd naar de resultaten!

#video

Alle berichten
Follow Us
  • Facebook Black Square
bottom of page