ECOkoeriers halen kurken op in horecazaken van Mechelen

November 24, 2015

In samenwerking met de Stad Mechelen worden een kleine 100 vazen verdeeld onder de Mechelse horecazaken om kurken stoppen in te verzamelen. Wekelijks komt de fietskoerier van de ECOkoeriers Mechelen langs bij de verschillende café's en restaurants om de kurken op te halen en naar de CityHub van Mechelen te brengen in de Antoon Spinoystraat 8 in Mechelen-Zuid. Van daaruit vertrekken de kurken in bulk naar VZW de Vlaspit in Scherpenheuvel waar ze worden gesorteerd en vermalen tot kurkkorrels.

 

 

Please reload

Alle berichten

Samen met Sirris zoeken naar een ecologisch bindmiddel om kurkkorrels te verlijmen

June 25, 2015

1/2
Please reload

Follow Us
  • Facebook Black Square

© 2019 Co-Cork. Design by Vossenstreken.

Follow us on